Vorige | Volgende

Dunsedijk 5 LAGE MIERDE

Vraagprijs € 1.495.000 k.k.

Neem contact met ons op

0161-492985

info@pandenpaard.nl

Omschrijving

Op een werkelijk unieke locatie te midden van het landgoed "De Utrecht", treft u dit landgoed van ruim 11 hectare met landhuis en imposante stoeterij (bwjr. 2002) binnen de driehoek van Tilburg - Eindhoven - Turnhout aan. De paardenhouderij bezit een kantoor, foyer, 27 luxe stallen, 6 ruime opfokstallen, was-/poetsplaatsen, binnenrijbaan, buitenrijbaan, overdekte 6-paards trainingsmolen en...

Kenmerken

Soort woning
Paardenhouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2002

Omschrijving

Op een werkelijk unieke locatie te midden van het landgoed "De Utrecht", treft u dit landgoed van ruim 11 hectare met landhuis en imposante stoeterij (bwjr. 2002) binnen de driehoek van Tilburg - Eindhoven - Turnhout aan. De paardenhouderij bezit een kantoor, foyer, 27 luxe stallen, 6 ruime opfokstallen, was-/poetsplaatsen, binnenrijbaan, buitenrijbaan, overdekte 6-paards trainingsmolen en weilanden. Ultieme klasse in het topsegment van de paardenhouderij!

Indeling

Dit landgoed is gelegen op een unieke locatie van ruim 11 ha met mooie uitrijmogelijkheden in een uitgestrekt grensoverschrijdend bos-en natuurgebied. (Landgoed "Utrecht", de staatsbossen van Ravels en Arendonk)

Indeling woonhuis:
Hal/entree met toegang tot de royale living, landelijke woonkeuken met bijkeuken en ruime slaapkamer met eigen badkamer..

1ste Verdieping:
Drie ruime slaapkamers, badkamer en een technische ruimte met toegang naar de zolder via een vast trap.

Het woongedeelte beschikt over mooie en uitermate lichte leefruimtes die afgewerkt zijn met duurzame materialen. De woning is voorzien van alle hedendaags comfort.

Zeer fraai aangelegde tuin met vijverpartij. De tuin biedt privacy en prachtige vergezichten over eigen landerijen.

Achter de woning ligt de paardenhouderij met binnenrijbaan (20 x 40m), 27 luxe stallen en opslag voor hooi/stro. Kantoor met foyer, studio voor groom, wasruimte en sanitair. Het gebouw is beveiligd met een badge-systeem.

Er zijn twee aparte gangen met binnenboxen, beiden met directe toegang naar de binnenrijbaan. De rechter gang heeft 14 boxen met buitenraam. Er is een poets/wasplaats en zadelkamer aanwezig.

De linker gang heeft 13 boxen waarvan 6 met buitenraam, eveneens met poets/wasplaats, solarium, zadelkamer en wasruimte. Achter deze gang is er nog een aparte gang met 6 loopstallen waarvan 2 grote loopstallen van 12 x 6m en 4 kleinere loopstallen van 6 x 6m. De loopstallen zijn voorzien van uitschuifbare wanden zodat men deze gemakkelijke machinaal kan uitmesten.

Achter de loopstallen staat een overdekte stapmolen voor 6 paarden en een longeerpiste. De weilanden zijn omheind en rondom het bezit gelegen. Naast het landhuis is een buitenrijbaan van 20m x 40m in hout omheind gelegen.
Algemeen

Op het perceel rust een recht van erfpacht. Voor deze erfpacht wordt maandelijks een canon van ca. € 1.700,- betaald.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Paardenhouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
310 m²
Bruto inhoud
750 m³
Perceeloppervlakte
113.853 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Lage Mierde
Sectie
A
Perceel
796
Oppervlakte
113853 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Dunsedijk 5 LAGE MIERDE

naar Dunsedijk 5 LAGE MIERDE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand