Vorige | Volgende
Verhuurd

Bruggenseweg 11 A Deurne

Deze woning is verhuurd

Neem contact met ons op

0161-492985

info@pandenpaard.nl

Omschrijving

Verscholen in het 'Het Zandbos' met direct aansluiting op 125 km ruiterpad is dit voorheen hippisch opleidingsinstituut gelegen op ruim 16 hectare park. Hier worden diverse stalgebouwen (vanaf 6 paardenstallen) te huur aangeboden. Gebruik is inclusief gebruik van trainingsfaciliteiten: indoor-, outdoor pistes, paddocks, trainingsmolens en solaria, kortom alles wat de professionele hippische...

Kenmerken

Soort woning
Paardenhouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2017

Omschrijving

Verscholen in het 'Het Zandbos' met direct aansluiting op 125 km ruiterpad is dit voorheen hippisch opleidingsinstituut gelegen op ruim 16 hectare park. Hier worden diverse stalgebouwen (vanaf 6 paardenstallen) te huur aangeboden. Gebruik is inclusief gebruik van trainingsfaciliteiten: indoor-, outdoor pistes, paddocks, trainingsmolens en solaria, kortom alles wat de professionele hippische ondernemer nodig heeft om voor zowel kort of lang verblijf.

Te huur meerdere variaties van stalgebouwen inclusief faciliteiten en eventueel verblijf. (let op, enkele paardenstallen wordt niet verhuurd, vanaf 6 boxen)

Verscholen in het groen van Het Zandbos van Deurne strategisch gelegen in Europa en dichtbij bij brainport Eindhoven ligt deze prachtige locatie. Het bosrijke Peel gebied nodigt direct uit om heerlijk te genieten van het buitenleven. Op een perceel van ruim 16 hectare ademt deze historische locatie een en al hippische sport uit. De authentieke sfeer van de locatie en de uitgebreide trainingsfaciliteiten zorgt ervoor dat uw hippisch verblijf, bijeenkomst of evenement onvergetelijk wordt.

Hippisch Centrum Deurne is uniek vanwege de ligging en de talloze mogelijkheden die het biedt. De locatie heeft deze mogelijkheden – in samenwerking met de provincie Noord-Brabant, de gemeente Deurne en diverse andere partners – samengevat in diverse thema's: stalling, verblijf, wedstrijdaccommodatie, onderwijs en beurzen & evenementen. Het uiteindelijke doel is om de locatie te transformeren naar een innovatief, sportief en recreatief centrum waar mens en paard centraal staat.

Voor meer informatie, verwijzen wij u door naar de volgende website:http://www.hippischcentrumdeurne.nl.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Paardenhouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
100 m²
Bruto inhoud
250 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Energie

Foto's

Kaart Bruggenseweg 11 A Deurne

naar Bruggenseweg 11 A Deurne
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand