Wij helpen u graag

Het zoeken naar een paardenpand, waar u in alle tevredenheid kan instappen is niet makkelijk. Kloppen alle bouwvergunningen? Hoeveel paarden mogen er gehouden worden? Is de milieuvergunning in orde? Hoeveel hectares zijn er nodig voor een bedrijf? Hebben de paardenstallen gangbare maten? Is er nagedacht over de voeropslag en de mestafvoer? Mag er op het terrein uitgebreid worden? Heersen er erfdienstbaarheden? Is er asbest aanwezig, dat dient afgevoerd te worden?

Verstandig is het onder andere deze vragen goed in het oog te houden. Om de vragen op de juiste manier te kunnen beantwoorden biedt het inschakelen van Pand & Paard makelaardij voor u een duidelijke meerwaarde in de prijs/kwaliteitverhouding bij het aankopen van een paardenpand.

Pand & Paard makelaardij is immers een unieke specialist in het onroerend goed binnen de paardenbranche. Wij kennen de markt, wij kunnen u kosten besparen en u met raad en vooral daad terzijde staan bij het vinden van uw nieuwe paardenobject. En bij het complexe proces dat voorafgaat aan de uiteindelijke aankoop.

Waarom ons in de arm nemen bij een aankoop van een paardenpand?

  • vakkundige benadering door een gediplomeerd makelaar, volledig gespecialiseerd in paardenobjecten;
  • gerichte kennis van het onroerend goed binnen de paardenbranche;
  • grootschalig netwerk in het paardensegment;
  • juiste juridische afwikkeling.

Mocht u vrijblijvend kennis willen maken met onze aankopend makelaar en uw gedachten te zijner tijd uitspreken, dan kunt u hier het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.