Vorige | Volgende

Coudorpseweg 3 Driewegen

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Tussen de rijk begroeide dijken en monumentale boerderijen in Zuid Beveland ligt dit unieke paardenpand met 9 luxe stallen. De woning is v.v. een woonkeuken, woonkamer met houtkachel, 3 slaapkamers, doucheruimte en een aansluitende schuur (200m2!). Op het perceel van 22.738m2 ligt een buitenrijbaan (20 x 60m), paddock (18 x 35m), longeercirkel en parkeergelegenheid.

Indeling

De woning is in 1936 gebouwd als boerderijwoning. Aan het huis is een stenen schuur aangebouwd die binnendoor bereikbaar is en zich prima leent om deels verbouwd te worden tot woonruimte. De huidige eigenaren hadden al plannen in die richting. Vandaar dat zij 4 fraaie sierboxen met spuitplaats in de schuur hebben gerealiseerd zodat de paarden als het ware "in huis" zouden staan.
Het terrein is de laatste jaren helemaal ingericht voor de paardenhobby.
Er is een brede oprit en tussen de schuur en de stallen is voldoende ruimte om te manoeuvreren met een paardentrailer. De totale erfverharding bedraagt ruim 1000m2 en is ook gedraineerd.
Op het perceel is alles te vinden wat je als paardenliefhebber nodig hebt zoals: een paddock, longeercirkel, rijbak van 20 x 60 met verlichting en voldoende weiland. Na het rijden kunnen de paarden in de spuitplaats verzorgt worden. Deze is voorzien van warm en koud water. Er is voldoende opslagruimte aanwezig voor bijvoorbeeld hooi en kuil. De stallen zijn groot en hebben bijna allemaal een buitenluik/ raam.
De binnen stallen zijn voorzien een rubberen wand bekleding. Ideaal als merrie box. Een veulen zal zich op deze manier niet kunnen verwonden.
Weiland, cirkel en paddock zijn voorzien van een degelijke kunstof omheining, type "Landscape Fence van Heritage".
Overal zijn automatische drinkbakken aanwezig. De weilanden zijn voorzien van schrikdraad. Er is een zoetwater bron aanwezig en overal is grondkabel getrokken voor toekomstige verlichting. Dit wordt bediend via een centraal bedieningspaneel welke in de grote schuur aanwezig is.
De woning beschikt over een gezellige woonkeuken met inb. app. Een ruime lichte woonkamer met houtkachel. 3 slaapkamers. Een eenvoudige badkamer met douche en wastafel. Met vlizotrap bereikbare bergzolder. De ruimte tussen de schuur en het huis is bij het huis getrokken. Zo is er ruimte ontstaan voor berging en bijkeuken. De schuur is degelijk en solide en beidt een prima basis om deels als woonruimte te worden verbouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woning met paardenstallen
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
115 m²
Bruto inhoud
375 m³
Perceeloppervlakte
22.738 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche

Energie

Kadastrale gegevens

Oppervlakte
22738 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Coudorpseweg 3 Driewegen

Deel dit object