Wij helpen u graag

Pand & Paard Makelaardij zorgt dat zij volop onder de aandacht van de paardenliefhebbers is. Om de juiste kopers te vinden voor uw bezit, of als u een paardenpand wilt aankopen, wij bezitten de beste verkoop-/aankoopstrategie voor uw paardenpand.

Plaatsing website

Naast Funda.nl en alle andere huizensites is onze eigen website een veel bezochte website waar uw bezit met een fotopresentatie, uitgebreide omschrijving, Google Maps kaart en eventueel een drone film gepresenteerd wordt. Onze website is volledig vernieuwd en is van alle gebruiksgemakken en nieuwste tools voorzien.

Drone view

Wij werken met een professionele promotiefilm van uw paardenpand. Er wordt een film van ca. 3 minuten van uw paardenpand gemaakt, zodat uw bezit met al zijn faciliteiten aan de kopers (regionaal, binnenland en buitenland) duidelijk gepresenteerd wordt.

Vanuit de lucht worden opnames en luchtfoto's gemaakt van de woning, de paardenfaciliteiten, de omgeving en de ligging. Want vaak is het juist de locatie die kopers moet verleiden om te komen kijken!

Social media

Door onze (inter)nationale Facebook-/ Twitter pagina en Youtube kanaal kunnen wij met 1 klik meer dan een miljoen paardenliefhebbers bereiken, die ook op uw te koop staand paardenpand geattendeerd worden. Meerdere malen promoten wij uw bezit via dit sterke medium.

Magazine

Pand & Paard Label, het magazine boordevol paardenpanden. Gratis te verkrijgen op vele door ons gesponsoorde beurzen, concoursen en evenement binnen de paardenbranche. Van regionale wedstrijden tot de grotere internationale wedstrijden op het gebied van dressuur, springen, endurance, mennen, western en diverse andere shows. Ook hebben wij op maat gemaakte folderhouders die permanent op maneges, pensionstallingen, opfokbedrijven, ruitersportzaken etc. staan. Deze folderhouders worden regelmatig opnieuw aangevuld met ons blad Pand & Paard Label.

Zoekersbestand

Pand & Paard makelaardij bestaat vanaf 2005, in deze jaren hebben wij een grootschalig regionaal, nationaal en internationaal netwerk opgebouwd. Een zoekersbestand met potentiŽle kopers die we matchen aan de hand van de zoekcriteria.

Ook maken wij met onze dagelijkse werkzaamheden kennis met kandidaten die wellicht de toekomstige koper van uw paardenpand is. Wellicht is de match zo gevonden!