Wij helpen u graag

Wenst u liever geen verkoopbord en/of volledige publicatie op de websites? U bent onze opdrachtgever die bepaalt welke middelen wij gebruiken om uw paardenpand te verkopen. Wij snappen als geen ander wanneer uw paardenpand met alle discretie behandeld moet worden. Denk aan het klantenbestand, dat wellicht mee verkocht dient te worden.

Wij beschikken over een grootschalig netwerk, waarbij uw paardenpand niet in de volle exposure geplaatst hoeft te worden.

Netwerk

Pand & Paard makelaardij bestaat vanaf 2005, in deze jaren hebben wij een grootschalig regionaal, nationaal en internationaal netwerk opgebouwd. Een zoekersbestand met potentiële kopers die we matchen aan de hand van de zoekcriteria.

Ook maken wij met onze dagelijkse werkzaamheden kennis met kandidaten die wellicht de toekomstige koper van uw paardenpand is.

Plan van aanpak

Wij hebben meerdere stille verkoop paardenpanden in ons bestand, waarbij de verkopers verschillende redenen hebben om deze verkoopwijze aan te spreken.

Wij presenteren de te verkopen stille verkoop paardenpanden door middel van een algemene geschikte foto met een 5-tal zinnen. Deze 5 zinnen geven beknopt de kenmerken weer zoals het gebied, faciliteiten en vraagprijs. Zo worden kandidaten geattendeerd op uw paardenpand, zonder dat uw paardenpand met volledige fotopresentatie, adres en andere uitgebreide tekst gepresenteerd wordt. Ook wordt deze publicatie gehanteerd in het eigen magazine Pand & Paard Label, dat gratis te verkrijgen is tijdens diverse concoursen/beurzen/evenementen.